Ribetina

U zadnje vrijeme svi mi “psuju” master jer dva mjeseca sa nekim stalnim ljudima nisam stigla popiti kafe kako treba.  Čak i mati kad me vidjela nakon prve serije ispita . Uhvatila se za glavu i viče, a kud te dade tamo. Ma kud sam vas školovala. Ostavi to sve i vraćaj se kući. 😀  Još ja kao bila relativno dobro naspavana. Idući put moram se našminkati da je ne sekiram. 😀

I ej odem na kafu sa jednom svojom prijateljicom kad ona meni skoro cijelu kafu priča kako je ona ribetina. Više puta ženska mi ponovi sva ozbiljna” Vangelis, ja sam ribetina” 😀  Mislim  se onako  sine, šta se desi sa tobom.  Prije dva mjeseca si bila normalna.  I još doda da njenom budućem neće biti lako nositi se sa svim tih silnim udvaračima i da će se sam morati navići na to.

Reko’ ja kad imam momka hoću da se na njemu vidi na 10 metara da je zauzet i kad mene nema kraj njega.  😀

Nisam joj htjela ništa reći ni da je to normalno za svaku iole atraktivnu curu i da svi ti koji se njoj udvaraju udvaraju i još njima par sa strane, ne znam bar ja tako mislim čak i kad mi stavi  više do znanja čekam da ga to prođe i vidi mene kao običnu djevojku.

Ako se i on meni sviđa naravno da ću mu još manje staviti do znanja da imam drugih udvarača.

Šta ja znam kako ova mladež više razmišlja,  samo ružno mi  čuti da neko tako priča o sebi,nekako mi otkida od svoje vrijednosti. I čudim se kako je nekim ženama lako dići rep.  Ajd ova bar ima prokrića, za razliku od nekih.

Nije ni muškarcima lako danas sa svim tim ribetinama, ne znaš ni gdje bi prije bacio udicu. 😀

 

8 thoughts on “Ribetina”

    1. Ma ista kao što je bila i prije dvije godine 😀

      Da hoće da je baš svi gledaju, proslavila bih se kao Maca..stoga, možeš je samo zamišljati 🙂

  1. Ajd dobra je dok nije sa usta na gujcu presla. Hehehe…dosla meni prijateljica prije 3 god sa kcerkom ( tad imala 12 ili 13) i kaze meni moja kcer :
    ” mama ova Im… nije dobro , kad god prodje pored ogledala napuci usta i izbaci guzu.” ” ne kontam zasto to radi? ” hehehe Krenule one kuci i stale obje pred ogledalo, mama podize sise a kcer spusta farmerke sa guze, a obje se izbecile ko ribe. Iskolacile oci i naprcile usne. 🙂
    Ribetina i ribica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *